Combat 18 op Vlaamse bodem?

Na de arrestaties van de aanhangers van BBET (Bloed, Bodem, Eer en Trouw) leek het er even op dat Blood&Honour in dit land zou beperkt blijven tot enkel Blood&Honour Midgard dat vooral in het Brugse actief is. Dat blijkt echter niet te kloppen. Er zijn pogingen om een nieuwe radicale Blood&Honour afdeling van Combat 18 op te zetten. De Vlaamse groep van Combat 18 beschikt reeds over een website, maar veel lijkt daar niet te gebeuren. Het enige verslag van een “activiteit” heeft betrekking op een bezoek aan Duitse geestesgenoten. Verder is er enkel een webwinkel met cd’s, posters van Hitler,… Op bepaalde rechtse fora wordt gesteld dat Combat 18 niet bepaald actief is. Het blijft dus wat afwachten of deze nieuwe poging om Combat 18 in ons land op te zetten een lang leven zal kennen.

Een reactie achterlaten