Combat 18: in de traditie van BBET?

Op de webwinkel van Combat 18 worden ook een aantal artikels van het ter ziele gegane BBET gepubliceerd. Daaronder ook het legendarische stuk onder de titel: “Doneer uw zaad aan het arische ras”. Daarin lezen we onder meer: “Een groot gezin nemen van meer dan 10 kinderen is zonder meer veel nuttiger voor het blanke ras dan één kind nemen en de zo “gewonnen” tijd opvullen met vruchteloze bijeenkomsten en dergelijke. (…) Dat is ook goed voor de geestelijke volksgezondheid. Meisjes dienen van nature moeder te worden en de onbewuste frustratie over het gemis aan moederschap uit zich alleen maar in allerhande misstanden en psychomatische ziekten. De volksgemeenschap heeft geen behoefte aan anorexia-slachtoffers die in een discotheek uit hun bol gaan op de tonen van volksvreemde klanken en onder invloed van joodse verdovende middelen. De gezonde radicaal nationalistische overheid zal de gezinsomstandigheden natuurlijk nog beter maken, en de kinderlozen zwaar strafrechtelijk vervolgen. Wie weigert zich voort te planten kan best in de rijkswerkinrichting worden ondergebracht. (…) de vruchteloze mannen kunnen best vertrekken naar Mada-GAS-kar. Op deze wijze zal het blanke ras de gehele wereld veroveren en expanderen in het universum.” Heel rare jongens, die nazi’s!

Een reactie achterlaten