Combat 18: vele vragen na Blokbuster-artikel

Eind juni schreven we dat Combat 18 probeert een Vlaamse groep op te zetten, maar dat er behalve een webwinkel weinig lijkt te gebeuren. Op de site van die webwinkel werd gereageerd omdat er volgens de mensen van C18 “veel vragen rezen” na ons korte stukje. De webwinkel stelt dat het gesteund wordt door Combat 18, maar daarom nog geen eigendom ervan is. Een zin verder schrijft de webwinkel evenwel: “Wij (B&H/C18 Vlaanderen) bestaan ten slotte al veel langer dan blockbuster (sic) vermoed (sic) en zullen ook nog veel langer doorgaan, wij zullen pas stoppen als de overwinning aan ons is!!! Dus laat jullie niet gek maken door enkele bedenkelijke figuren.” Blijkbaar erkennen ze dus dat de webwinkel (“wij”) van Combat 18 is. En dat in een poging om het te weerleggen. Rare jongens, die nazi’s!

Een reactie achterlaten