Complot?

De immer duidelijke Georges Ver Eecke, lid van de VB-fractie in de Antwerpse gemeenteraad maar geen lid van het VB, gaf dan toch toelichting bij zijn arrestatie wegens winkeldiefstal in de Carrefour onder de Groenplaats. Eerder reageerde het VB met de stelling dat Ver Eecke geen lid meer is van het VB, nu kondigde de partij aan dat de man uit de fractie wordt gezet. Er werd ook geklaagd dat Ver Eecke op zittingen van de gemeenteraad altijd alle broodjes meepikt. De man is nochtans rijk, wellicht door zuinigheid. Ook de vermeende winkeldiefstal was daar een voorbeeld van. Ver Eecke stelt dat hij helemaal niet was overgegaan tot het eten van een croissant, tomaten en spek in de winkel. De verpakkingen die hij weg gooide alvorens de winkel te verlaten, waren “lege verpakkingen van een week eerder gekochte producten”. De man bespaart dus op zijn vuilniszakken. Verder stelt hij het slachtoffer te zijn van een complot van het VB. Hij zou geen lid meer zijn sinds hij 40.000 euro aan de partij gaf en daarover moest zwijgen van de omgeving van Dewinter. Die laatste reageerde: “Ik vermoed dat Georges wat verward is geweest, dat gebeurt tegenwoordig wel vaker.”

Een reactie achterlaten