Waarheen voert het vlot?

VLOTT, de “verruiming” van het Vlaams Belang met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen van 2006, blijkt nog steeds te bestaan. Het vlot waarmee Coveliers in het VB werd binnengetrokken, hield vorige week een algemene vergadering waarop een nieuw bestuur werd verkozen. Coveliers is niet langer voorzitter, hij wordt opgevolgd door de controversiële Hendrik Boonen. Dat is een man van 12 eerdere partijen en 13 ongelukken. Boonen meent dat VLOTT een toekomst heeft, op de vergadering waren er 60 aanwezigen. Opvallend detail: volgens Boonen is het mogelijk dat VLOTT in 2012 in een aantal gemeenten met lijsten naast het VB opkomt. Voor Antwerpen zou Boonen binnenkort “gesprekken met Dewinter” voeren. Misschien kan Boonen ook eens zijn vorige partijen aanspreken? We denken aan Rossem, Nieuwe Partij, VU, WOW, PNP, Fervent Nationaal, Liberaal Appel,… VLOTT is effectief de 13de partij waarvan Boonen lid is. Maar zoals het spreekwoord zegt: dertiende keer, goede keer.

Een reactie achterlaten