Leuven: betoging tegen Van Langenhove deze woensdag

Woensdag 28 februari – 19u30 – Ladeuzeplein in Leuven

Oproep van de organisatoren van Platform Antifascistische Activisten Leuven:

De standpunten en uitspraken van Dries van Langenhove, NSV en andere extreemrechtse organisaties zijn in strijd met de diversiteit en solidariteit die onze stad zo mooi maakt. Daarom willen we reageren op de groeiende aanwezigheid van extreemrechts en tegen de normalisering van hun ideeën.
We willen tegelijkertijd tonen dat Leuven een stad is met een breed middenveld en geëngageerde inwoners die solidariteit voorop stellen en waar mensen voor elkaar zorgen ongeacht gender(identiteit), afkomst,inkomen,geloofsovertuiging, huidskleur, nationaliteit,seksuele oriëntatie, … .

We zijn trots op onze progressieve, diverse stad, en we willen dat zo houden!

Praktisch
We verzamelen om 19u30 aan het Ladeuzeplein in Leuven voor een vreedzame, verbindende betoging. De betoging is aangevraagd bij Stad Leuven.